Blogini on eläny muutaman päivän hiljaiseloa, kun olen sitä askarteluhuonetta veivannu ja järjestelly nippeleitä ja nappeleita omille paikoilleen:)

Varastin ensinnäkin Carolan idean niistä musteenlevittimistä, joita hänen miehensä oli tehny, kiitos Carola hyvästä ideasta, nyt on meilläkin isäntä saanu höylätä ja nakuttaa mulle niitä omatekosia ja niitä syntyy kun sieniä sateella.

Sitten varastin muutaman muunkin idean:), mä kurkin teitin blogeja ja nappailen hyviä ideoita, meinaan olen 3 iltaa tehnyt oikein puhdetta noiden tekstileimasimien kanssa, jotka ostin saksasta ja sitten muitakin hankittuja olen laitellu. Olen pähkäillyt että miten ne laittaisin ja uskokaa tai älkää vasta Riihimäellä Sannasilta hokasin idean, miten säilyttää kätevästi ja helposti tekstileimasimet, dvd tai cd-kotelossa.

No ei kun tuumasta toimeen, mutta jos joku ois kertonu, mikä homma on 10 levyä ezmountata, leikata sopiviksi paloiksi, sovitella cd-koteloihin ja leikata ne paperitekstiversiot ja liimata kanteen oikeille paikoille, oisin varmaan jättäny tekemäti:), mutta kerran hyvin tehty, ni ei tartte tehä uudestaan, jee, ollaan saavutettu taas yksi virstanpylväs.

Leimasin noin 100 kuvaa ja tarkotus ois huomenna alkaa urakkaväritys, jos joku ihmettelee etten ole vielä kurkkinut magnoliahaasteen kortteja ja kommentoinut, älkää pelästykö, tulen kyllä vierailulle, varmaankin perjantaina, täytyy ensin oma kortti väsätä valmiiksi, ennen en kurki muiden kuin dt-teamiläisten, ennenku oma on valmis:)

Ihana ostokseni Cuttis odottaa edelleen veivaajaa, mutta hänen aikansa koittelee varmaan vasta ensiviikolla, pöytä on edelleen laittamatta paikalleen, mutta askel kerrallaan, ollaan jo ny voiton puolella.

Muuten menee ihan hyvin, isäntä voi ihan hyvin, koira voi hyvin ja minäkin voin hyvin ja UUDET IHANAT MAGNOLIAT ON TULLU JO STÄMPELGÅRDENILLE MYYNTIIN .  Koskahan ne hääparit ilmestyy................. (nimimerkillä en ole hätähousu:))

Mutta näillä mennään, kaikille oikein ihania kevätpäiviä järjestelyurakan alta

Anne